High Wine // 17 februari

Borreltijd!

Zaterdag 17 februari organiseert OOAK Company een ‘High Wine’ in het OOAK Café. Met heel veel gezelligheid, huisgemaakte hapjes en een dosis aan heerlijke wijnen.Rond het borreluur stond het OOAK Café volledig in het teken van lekker eten en overheerlijke wijnen.

Sweet & Salty

Ambachtelijke, verse broden met vers bereide smeersels. Goedgevulde borrelplanken met een assortiment aan heerlijke kazen, charcuterie en borrelhapjes. Hartige muffins, diverse bladerdeeghapjes, gevulde champignons, in spek gerolde dadels en nog veel meer lekkers. En als afsluiter een rondje langs onze ‘Sweet Bar’ met tja, heeeel veel sweets. Van een notentaartje, tot pure chocolade popcorn en van zuurstokken tot appelblondies.

En een leuk weetje, wij werken met alleen verse producten en maken zoveel mogelijk zelf. Gewoon omdat we dit belangrijk vinden en omdat het ook nog eens veel lekkerder is!