We ♥ Vintage Market // 30 & 31 Mei

Ben jij een echte vintage freak?

Op 30 & 31 mei organiseert OOAK Company de 1e editie van de We ♥ Vintage Market. Twee avonden van 18:00 tot 22:00 uur kan jij op zoek naar jouw perfecte vintage items. Uitbreiding van je vintagecollectie of op zoek naar een unieke eye-catcher voor in huis? Yesss, it’s your lucky day of uhm evening!

Spullen met een verhaal

Een pan afkomstig uit een oud kasteel in Frankrijk, een serviesset gebruikt in een oud gemeentehuis of een pan van misschien wel 40 jaar oud. Vintage spullen dragen een verhaal met zich mee. Een geschiedenis. En nog leuker, alles is uniek. Uitbreiding van je servies? Er ligt genoeg om je hele servieskast te vullen. Of op zoek naar een gave vaas? Groen, geel, klein of groot, we hebben het allemaal.

Wat kan je allemaal verwachten? Hierbij in het kort: theepotten, glazen, vazen, manden, kasten, koffers, kisten, schalen, pannen, lepels, kandelaars en de coole vintage tassen van Bag To The Future. Oeps, en dan hebben we nog niet eens alles genoemd.

See you there!