Ateliers

Atelier huren in een uniek pakhuis

Twee verdiepingen vol passionele jonge ondernemers die hun droom najagen. Een fijne community op een unieke plek en een walhalla voor creatievelingen pur sang. Van fotografen tot schrijfsters en van illustrators tot candyfloss artists.

Een samensmelting van kunstenaars, creatievelingen en ambitieuze ondernemers. Keramiek, sieraden, tassen, kunst, kleding, poppen, zeep en crèmes, waterverf. Alles in het OOAK pand is met een dosis vol liefde en passie handgemaakt. Bij OOAK Company is niks te gek. Sterker nog, hoe gekker, hoe beter. Dus kom maar op. 

Elk atelier een eigen verhaal

De Wilhelminahaven 20 ZZ. Een pakhuis van maar liefst 1300 vierkante meter. Volledig leeg en verlaten toen wij in 2016 het pand betraden. Met een bus vol brocante uit Frankrijk, gerecyclede materialen, wat emmers verf en kwasten zijn we aan de slag gegaan. Al snel wist de omgeving van ons bestaan af en tipten ons op oude, verlaten spullen en meubels. Een sfeer bedenk je niet van tevoren. Deze ontstaat. En zo ontstond langzaam het bestaan van OOAK Company met een inspirerende, losse sfeer. 

We bouwen ateliers aan de hand van de materialen die op ons pad komen, waardoor elk atelier uniek is. We gebruikten onder andere brocante deuren uit Franse huizen, oude kelderramen, vloerdelen en veel gerecycled hout. 

Een atelier huren bij OOAK Company

Je eigen snoepwinkel

Als een kind in een snoepwinkel. Creëer je eigen creatieve paradijs, waar je met passie en liefde aan de slag kan gaan. Als een tweede huis. Een plek waar je je thuisvoelt. Waar je 24/7 in en uit kan gaan. 

Serieuze gedeelte

Omdat er zo nu en dan plekjes vrij komen of ruimtes bijkomen, kunnen we niet precies zeggen welke ruimte nu beschikbaar is. Wel kan je natuurlijk altijd even contact opnemen voor meer informatie.

Geef een belletje of mail ons voor meer informatie: Rebecca Klein – 06 21868323 // info@ooakcompany.nl

Helaas pindakaas zijn we niet altijd even aanwezig bij OOAK Company. Dus geen zin om voor een dichte deur te staan? Laat het even weten wanneer je eraan komt, dan ben je natuurlijk altijd heel erg welkom.

.