Workshops

Vergaderingen, workshops en bijeenkomsten

Op zoek naar een inspirerende, creatieve ruimte voor een vergadering, bijeenkomst of workshop?

Yes! Die hebben we. En geen één, maar twee. In dit ruime pakhuis vol kunstenaars, hebben we twee grote ruimtes gecreëerd waar je creativiteit vanzelf gaat bruisen. Tussen de planten met een heerlijke kop organic koffie of met een verse kop thee. Met op de benedenverdieping het OOAK Café en op de derde verdieping het Flex Café.

Unieke vergaderlocatie

Een unieke vergaderlocatie in Vlaardingen. Oke, en wat is er zo uniek aan deze vergaderlocatie?

We hebben dit oude pakhuis uit 1911 omgetoverd tot één groot creatief walhalla. Met 25 kunstenaars en creatieve ondernemers bruist het er van de creativiteit en dit is in heel het pand voelbaar en zichtbaar. Loop een rondje door dit 1300 vierkante meter grote pakhuis en je handen beginnen te jeuken van de creativiteit.

Met op de benedenverdieping het OOAK Café. Het OOAK Café. Tja, hoe zullen we deze eens omschrijven. Het ultieme huiskamer gevoel. Met zitjes, loungehoeken en een ruime, industriële keuken. En natuurlijk planten. Groen, groen en nog meer groen. En met aan de lange tafel genoeg ruimte voor 20 mensen. Op 1,5 meter natuurlijk iets minder.

Het OOAK Café is van maandag t/m zondag beschikbaar. Van zakelijke besprekingen tot brainstormsessies. En van tekenworkshops tot boeklezingen. Alles is mogelijk en niks is te gek. De ruimte is per dagdeel te boeken. Benieuwd naar de prijs? Stuur een mail naar info@ooakcompany.nl

Een workshop ruimte met uitzicht over de havens

Voor bijeenkomsten of workshops is dit de ruimte voor jou! Een ruime, inspirerende en creatieve ruimte met uitzicht op de havens van Vlaardingen.

Op de zolder van deze oude haringrokerij bevindt zich de Flex Floor. Een verdieping gecreëerd voor flexwerkers, maar opgedeeld in meerdere ruimtes. Waardoor het begin gedeelte ideaal is voor workshops en bijeenkomsten.

Aan de lange tafel is ruimte voor 7 mensen op 1,5 meter afstand. In de flower power keuken kan je organic koffie en verse bio theetjes pakken. En voor een break kan je neerploffen in de loungehoek. Met een mini-bieb hoef je je hier zeker niet te vervelen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon in alle rust uitkijken over de havens van Vlaardingen.

Het Flex Café is zaterdags en zondag beschikbaar en is per dagdeel te boeken. Benieuwd naar de prijs? Stuur een mail naar info@ooakcompany.nl