Tamara Heck

De wereld door een lens

Tamara Heck is pas echt in haar element met haar camera in haar handen. Op locatie of in haar studio, binnen of buiten, je vindt haar overal op zoek naar de mooiste kiekjes.

Portretfotografie, gezinsreportages, foto’s van kinderen, van mensen die het ‘ja-woord’ geven, maar ook zakelijke portretfoto’s of bedrijfsreportages. We kunnen wel stellen dat Tamara een veelzijdige fotograaf is. Belangrijk voor haar is om mooie momenten vast te leggen, een verhaal op beeld te zetten en om blije mensen weg te zien gaan. Dat geeft haar de motivatie en energie om elke keer weer op pad te gaan.

Van iso-waardes tot diafragma

Daarnaast geeft zij haar passie en kennis door, door middel van haar wekelijkse workshops. Zij inspireert mensen om aan de slag te gaan en de wereld door een lens te bekijken en voor één seconde vast te leggen. Mits de sluitertijd korter of langer is natuurlijk. Sluitertijd, wat is dat? Juist ja. Dan ben je bij Tamara aan het juiste adres. Zij vertelt je hier alles over. En natuurlijk over nog meer van die ingewikkelde termen. Van beginnerscursussen tot gevorderden. Ze neemt je helemaal mee in de wereld van fotografie.